سکته مغزی دومین علت اصلی مرگ‌ومیر در کشور ما به حساب می‌آید. 

در حال حاضر، اگر کسی با اورژانس تماس بگیرد و علایم سکته مغزی را گزارش دهد، بیمارمستقیم به بخش سی‌تی‌اسکن مغز فرستاده می‌شود و از آنجا به بخش ٧٢٤ منتقل می‌شود؛ جایی که چند سالی است در بیمارستان‌ها راه افتاده است تا زمان برای بیماران سکته مغزی از بین نرود.

 

با وجود خطرناک بودن این بیماری، تشخیص به‌موقع آن بسیار اهمیت دارد، زیرا پزشکان می‌گویند اگر درچهار ساعت اولیه سکته مغزی بیمار سریع به مراکز درمانی منتقل شود، عوارض آن از فرد دور می‌شود و کاملا بهبود می‌یابد. 

 

اصولا وقتی فردی دچار سکته مغزی می‌شود از قبل علایمی به صورت گذرا برایش اتفاق می‌افتد.

 

دکتر مصطفی محمدی:

«سکته مغزی پیش از وقوع علایمی دارد که به آن سکته مغزی گذرا می‌گویند؛ به این ترتیب که فرد در ٢٤ ساعت حالت گزگز، مورمورشدن، کرختی، ضعف و فلج را در صورت و دست و پا حس می‌کند که تا پیش از آن چنین حالاتی نداشته است. اختلال در گفتار، بینایی و تاری دید هم نباید ساده انگاشته شود و باید به آن توجه شود.

 

 بالا بودن قند خون، چربی خون و فشار خون از عوامل اصلی بروز سکته مغزی به حساب می‌آید. 

بیماری‌های قلبی، مصرف الکل و استرس نیز هر کدام به تنهایی ممکن است عامل سکته مغزی در افراد شوند.

 

وقتی سکته مغزی رخ می‌دهد که خون به مغز فرد نرسد و این سبب ایجاد ه در مغز می‌شود، به همین دلیل نباید از مشکلات قلبی غافل شد.

 

معمولا زمان طلایی رساندن فردی که دچار سکته مغزی شده است به بیمارستان، بین سه تا چهار ساعت و نیم اولیه است که پزشک می‌تواند او را با داروی ‏TPA‏ درمان کند.

 

 این دارو ه را از میان می‌برد. امکان استفاده از این دارو فقط بین سه تا چهار و نیم ساعت اولیه است، بنابراین بیمار باید بلافاصله به مرکز درمانی انتقال یابد. 

با درمان سکته مغزی در زمان طلایی بسیاری از مشکلات جسمی، حرکتی و ذهنی بیمار برطرف می‌شود و طول عمر او افزایش پیدا می‌کند.

 

زمان طلایی نجات را از دست ندهید

حسن نوری، معاون فنی و عملیات سازمان اورژانس کشور توضیح می‌دهد که سکته مغزی دومین عامل معلولیت در کشور است

این عارضه حداکثر چهار و نیم یا حداقل سه و نیم ساعت بعد از آسیب بافت مغز درمان‌پذیر است و اگر یک ساعت بعد از حادثه درمان شود، فرد می‌تواند به زندگی عادی برگردد.»

 

 نوری توصیه می‌کند که اگر کسی دچار سکته شده است باید بلافاصله با ١١٥ تماس گرفت. یعنی اگر فردی دچار گزگز دست یا مشکلی در صحبت کردن شد، نباید این موضوع را سرسری گرفت، زیرا هر قدر زمان بگذرد احیای فردی که دچار سکته مغزی شده است، سخت‌تر است.

 

باید علایم را بدانیدمغزی ,سکته ,  ,زمان ,فرد ,دچار ,سکته مغزی ,مغزی را ,دچار سکته ,زمان طلایی ,و نیم ,عملیات سازمان اورژانس ,مراکز درمانی منتقلمنبع

لوگو چیست؟

چگونه یک کلمه کلیدی مناسب انتخاب کنیم؟

ویژگی های یک طراحی لوگو خوب

گرافیک محیطی چیست?

قیمت طراحی لوگو

نوع لوگوها در سال 2018

طراحی لوگو شرکتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

فایل های درسی آپشن خودرو | گندم کار مرکز خرید قطعات دامپ تراک کوماتسو لبخند شیرین دانلود فیلم ایرانی جدید و سریال تبادل لينک سه طرفه و هوشمند ستوده 3 دنیای از خوشمزه ها دکـــا چــــــت akhbar tecnolozh13 معرفی کالا فروشگاهی